Praktijk voor de behandeling van: een negatief zelfbeeld, somberheid, angst, stressklachten en relationele problemen

  • De COMET training en de behandelingen van Dinamocoaching zijn geschikt voor jongeren en volwassenen (klik hier voor relatietherapie) met sociale-, faalangst, een beschadigd zelfbeeld, stressklachten, gecompliceerde  verliesverwerking en relationele problemen.

Ondervind je moeilijkheden in het dagelijkse leven? Wil je beter functioneren? Wil je meer voldoening uit je relatie halen? Ben je opzoek naar een betere balans tussen werk, studie en privé? Als jouw klachten jou belemmeren in je dagelijks functioneren kan je al met een paar gesprekken bij Dinamocoaching geholpen zijn.

  Lees hier over ervaring-van-cliënten

Wie ben ik?

Mijn naam is: Dina Monteiro
Ik ben cognitieve gedragstherapeut (VGCt i.o.), gediplomeerde Coach (aan de Academy voor Psychodynamica)  en Trainer (met didactische aantekening van Universiteit van Utrecht en CRKBO registratie). Na het behalen van mijn master aan de EUR in 2000, ben ik gaan werken bij de Hogeschool Rotterdam als: docente (sociologie, psychologie, gespreksvaardigheid), scriptiebegeleider studieloopbaan coach en coordinator instroom. Daarvoor heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als leidinggevend, coach, trainer, beleidsadviseur.

 Sinds 2015 ben ik eigenaar van Dinamocoaching en werk ik voor verschillende opdrachtgevers in de zorg (IZER) en in het onderwijs (De Fortagroep) en gastdocent bij de opleiding Toegepaste Psychologie (Dreschtsteden).

Ik ben aangesloten bij de VGCt i.o.. De behandelingen van Dinamocoaching zijn volgens de richtlijnen van de Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCt) en Adiona Beroepsorganisatie voor jongeren- en kindercoaches.

LEES HIER VERDER

Vul hier contactformulier  voor een kennismakingsgesprek met Dinamocoaching.

Mail: info@dinamocoaching.nl of

Bel 06 3870 1670  voor een voor jou op maat gesneden coachingstraject, training of therapie. 

De CPION /SNRO -Registratienummer: 158542-154900

https://www.vind-een-therapeut.nl/therapeut/dina-monteiro-rotterdam-zh-1.html