Ervaring van cliënten

Cliënten over Dinamocoaching

“Ik kan me geen betere studentencoach voorstellen dan Dina. Dina heeft mij geholpen mijn studie op een effectieve manier in te plannen en weer gemotiveerd aan de slag te gaan”.

Jelmer Bos (Hogerschool Rotterdam)

Lieve vrouw
Mijn zoon voelt zich erg op zijn gemak bij haar en we zien een positieve verandering aan hem.

Tonnie de Mooy

“Het coachingstraject bij Dinamocoaching zit er weliswaar inmiddels bijna op, maar we gaan door om de stijgende lijn vast te houden! Het coachingstraject bij Dina heeft mede gemaakt dat Rayan meer in het ‘hier en nu’ is, meer intrinsiek gemotiveerd is en een betere concentratie heeft”.

Bodybuilder Jerry Ward posted YouTube video hours before sudden death proviron bodybuilding bodybuilder brett wilkin ups the intensity to train chest and delts | barbend

Marie Wehmijer

“Ik was al drie jaar lang bezig met het uitstellen van mijn afstudeerscriptie en had er eigenlijk geen zin meer in. Ik ben bij Dina terecht gekomen via een studiegenoot die eerder door Dina werd begeleid. Hij was zeer tevreden over hoe Dina hem geholpen had bij zijn afstudeerproject. Terecht! Dina heeft mij geholpen om mijn studie binnen zes maanden af te ronden”.

Manon van Kleef (TU Delft)

“Dina wist altijd op het juiste moment de juiste vraag te stellen of oefening te doen om mij te helpen duidelijkheid te krijgen over wat mij belemmerde. Dit heb ik als zeer bijzonder ervaren. Na elke sessie met Dina, voelde ik me lichter en positiever. Hierdoor kreeg ik meer energie om dingen aan te pakken. Dina heeft mij gecoacht met het loslaten en met mijn weg vrijmaken voor nieuwe uitdagingen. Hier ben ik Dina erg dankbaar voor”. Goede ervaring met Dinamocoaching

Inge

” Er was er meteen een klik. Dina is vrolijk, energiek en erg betrokken. Je voel je meteen op je gemak bij haar. Als student was ik opzoek naar een coach die mijn belevingswereld begreep. Dat vond ik in Dina. Ze heeft gestudeerd, op kamers gewoond, kent het studentenleven. Door haar ervaring als docent weet ze heel goed te benoemen waar ik als student tegen aan loop en met welke uitdagingen en verleiding ik te maken heb”.  Ik ben door Dina erg goed geholpen bij het afronden van mijn studie”.

Cindy Koenders (TU delft)

“Wat ben ik blij met jou! Je hebt mij en Luca zo dicht bij elkaar gebracht! Je hebt een speciaal plekje bij mij want als je mijn kind helpt, help je mij ook! So much love, thank you

Eunice Carvalho

“Alweer drie jaar collega’s. Dina is een geweldige, lieve collega en goede therapeut. Altijd een luisterend oor en aanmoediging in minder goede momenten”.

Fen Sanders

De coronamaatrdegelen hebben invloed op de manier van werken, maar Dina, als docente, wist de lessen interessant en inspirerend te maken. We hebben veel van haar geleerd.

POH-ggz totaal 2020 Bij de Forta opleiding

“Als je student bent, moeite hebt met je studie of je zit niet lekker in je vel, ongemotiveerd bent en loopt tegen allerlei zaken aan, raad ik je Dina aan. Ze helpt jou het op een rijtje te krijgen”

Chantal Vos (TU Delft)

“Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld over mezelf en zo gelukkig met mijn gezin. Mijn eigenwaarde is enorm gestegen en ik heb de stukken uit mijn verleden verwerkt en mijn moeder vergeven, daardoor kan ik weer open staan voor de toekomst”

Felix Thomas (sales manager)

“Dina luistert naar je, geeft je de ruimte om jezelf te ontdekken. Ze kan soms confronterend zijn, maar altijd vanuit passie en liefde voor haar werk. Dat was precies wat ik nodig had. Een fantastische coach en therapeut. Ze weet waar ze het over heeft en dat gaf me vertrouwen”.

Aldinha Texeira

“Een groot voorbeeld voor mij. Dina is een Powervrouw met charisma, maar ook erg lief en empathisch.  Door haar wil je wel gecoacht worden”!

Aldinha (Jeugdcoach)

“Ja sou muito grata a sua ajuda… voce surgiu pra me mostrar algo.. aprendi e levo pra vida.. obrigada”

Maria Rio (Brasileira na Holanda)

“50 anos odiando a minha mãe, pelos danos que nos causou. Depois de 5 sessões com voce percebi que a minha mãe estava muito doente e não podia ter feito melhor do que fez. Agora olho pra traz com grande compaixão para a minha mãe, em vez de ódio. Obrigada Dina. Não ha palavras para expressar a minha gratidão”

Celestino Alves

“Ik was wanhopig toen ik de hulp inschakelde. Ik was  al 1 jaar aan het tobben met het gedrag van mijn zoon. Vanaf het eerste moment wist ik dat deze coach paste bij mijn hulpvraag, omdat het probleem ook van binnenuit leek te komen en er in de coaching gewerkt wordt met de antwoorden die uit jezelf naar boven komen (van binnenuit).”

Naima Adahchour (moeder)

“Ik ben nu zeker van mezelf en dat ik mag zijn wie ik ben. Dit was ook waar mijn zoon hulp bij nodig had. Dina heeft mij als moeder sterker gemaakt en mijn zoon kreeg de hulp die hij nodig had.”

Didi Sarac (moeder)

“Ik heb me altijd anders gevoeld, en jij hebt me laten voelen dat iedereen uniek is en dat ik gewoon mag zijn wie ik ben. Dank je wel Dina!”.

Dyar Akturkoglu

“Vanaf het eerste coachingsgesprek bij DinamoCoaching merkte ik al dat het gedrag van mijn zoon veranderde en na 6 coachingssessies werd er op school bij mijn zoon ook verschil opgemerkt. Dina kwam mijn zoon zowel op school als thuis observeren. Zowel de leerkracht, de interne begeleider als wij als ouders werd betrokken bij het hele proces. Hierdoor ging de begeleiding op school en thuis door. Mijn zoon is niet ADHD vrij, maar hij kan nu veel beter met prikkels omgaan, kan zich beter concentreren, is veel vriendelijker naar anderen toe en zijn prestatie op school is veel beter”.  Bedankt Dina.

Eugenie en Raul Heringa

“De vooruitgang en wat ik van deze coaching geleerd heb is zoveel meer dan ik had kunnen bedenken. Dina bedankt. Sinds jaren, ben ik nu voor het eerste depressie-vrij”

Ria Smit