Home

Voor wie?
De behandeling van Dinamocoaching is geschikt voor jongeren en volwassenen (relatietherapie) die moeite hebben met relaties, stress ervare  in je studie, werk of prive. Verder kun je voor verliesverwerking, somberheid- en angstklachten bij dinamocaching terecht.

Lees hier over ervaring-van-cliënten

Wie ben ik?
Ik ga uit van meer dan 22 jaar ervaring met de coachen en trainen van  jongeren en volwassenen met een negatief zelfbeeld, stressklachten, faalangst en relationele problemen.

Waarom Dinamocoaching?

  • Bij dinamocoaching mag je zijn wie je bent. Niets menselijks is mij vreemd.
  • Je kunt rekenen op begrip, empathie, respect en acceptatie.
  • Ik luister echt naar jouw verhaal, maak je probleem overzichtelijk en help jou die op te lossen of er beter mee omgaan. 

Mijn aanpak
Coaching en therapie bij Dinamocoaching zijn afgestemd op jouw klachten en hulpvraag.

Het gaat mij niet om ‘praten over’, maar om daadwerkelijk patronen doorbreken, zodat je beter gaat functioneren in je relatie, op je werk of op school.

Therapievormen
Ik gebruik de meeste recente technieken uit cognitieve gedragstherapie, psychodynamische systeem coaching en schematherapie om je op een goede manier te helpen van je  klachten af te komen.

Dit zijn de meest effectieve behandelmethode voor een grote diversiteit aan emotionele problemen, zoals: angst, depressie en stressklachten.

Vul hier contactformulier  voor een kennismakingsgesprek met Dinamocoaching.

Mailen: info@dinamocoaching.nl

M. 06 3870 1670

Behandelingen

Ik ben aangesloten bij de Vgct en schematherapeut i.o.. De behandelingen van Dinamocoaching zijn volgens de richtlijnen van

de Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCt), Adiona Beroepsorganisatie voor en kindercoaches

vgct