Home

Voor wie?
De behandeling van Dinamocoaching is geschikt voor jongeren  en volwassenen die moeilijkheden ondervinden in het dagelijkse leven, beter willen functioneren, meer voldoening uit hun relatie willen halen en een betere balans zoeken tussen werk, studie en privé.  
Lees hier over ervaring-van-cliënten

Waarom Dinamocoaching?
Ik ga uit van meer dan 22 jaar ervaring met de begeleiding van  jongeren en volwassenen met een negatief zelfbeeld, stressklachten, faalangst en relationele problemen.

Lees her verder

Aanpak
Het gaat mij niet om  ‘praten over’, maar daadwerkelijk patronen doorbreken, zodat je beter gaat functioneren in je relatie, op je werk of op school.
Coaching en therapie bij Dinamocoaching zijn afgestemd op je klachten en hulpvraag.

Therapievormen
Ik gebruik de meeste recente technieken uit cognitieve gedragstherapie, psychodynamische systeem coaching en schematherapie om je op een goede manier te helpen van je  klachten af te komen.

Dit zijn de meest effectieve behandelmethode voor een grote diversiteit aan emotionele problemen, zoals: angst, depressie en stressklachten.

Vul hier contactformulier  voor een kennismakingsgesprek met Dinamocoaching.

Mailen: info@dinamocoaching.nl

M. 06 3870 1670

Afspraak nu binnen 10 dagen

BehandelingenIk ben aangesloten bij de Vgct en schematherapeut i.o.. De behandelingen van Dinamocoaching zijn volgens de richtlijnen van
de Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCt), Adona Beroepsorganisatie voor en kindercoaches 

 

vgct