Home

Voor wie?
De behandeling van Dinamocoaching is geschikt voor jongeren en volwassenen (relatietherapie) die stress ervaren, moeilijkheden ondervinden in hun relaties, moeite hebben met concentreren, zich vaak verdrietig voelen, negatieve gedachten over zichzelf en het leven hebben of veel piekeren.

Als je moeilijkheden ervaart in je dagelijks leven, meer voldoening uit je relatie wilt halen en een betere balans zoekt tussen werk, studie en privé, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat je verder kunt. 

Lees hier over ervaring-van-cliënten

Wie ben ik?
Ik ga uit van meer dan 22 jaar ervaring met de begeleiding van  jongeren en volwassenen met een negatief zelfbeeld, stressklachten, faalangst en relationele problemen.

Verder ben ik een kind van gastarbeiders die alles voor  hun kinderen over hadden. Daarom wil ik anderen helpen het beste uit zichzelf te  halen, zoals mijn ouders dat voor mij gedaan hebben.

Waarom Dinamocoaching?

Bij dinamocoaching mag je zijn wie je bent. Niets menselijks is mij vreemd. Je kunt rekenen op begrip, empathie, respect en acceptatie. Ik luister echt naar jouw verhaal. Ik maak hetgeen jou belemmert overzichtelijk en help jou die oplossen of beter ermee om te gaan. 

Aanpak
Het gaat mij niet om  ‘praten over’, maar daadwerkelijk patronen doorbreken, zodat je beter gaat functioneren in je relatie, op je werk of op school.
Coaching en therapie bij Dinamocoaching zijn afgestemd op je klachten en hulpvraag.

Therapievormen
Ik gebruik de meeste recente technieken uit cognitieve gedragstherapie, psychodynamische systeem coaching en schematherapie om je op een goede manier te helpen van je  klachten af te komen.

Dit zijn de meest effectieve behandelmethode voor een grote diversiteit aan emotionele problemen, zoals: angst, depressie en stressklachten.

Vul hier contactformulier  voor een kennismakingsgesprek met Dinamocoaching.

Mailen: info@dinamocoaching.nl

M. 06 3870 1670

Behandelingen

Ik ben aangesloten bij de Vgct en schematherapeut i.o.. De behandelingen van Dinamocoaching zijn volgens de richtlijnen van

de Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCt), Adiona Beroepsorganisatie voor en kindercoaches

vgct