Intervisie/ supervisie

Supervisie/Intervisie 

Als coach of sociaal therapeut in opleiding dien je het supervisie traject af te leggen bij een erkend supervisor, voordat  je lid mag worden van een beroepsvereniging zoals Nocbo of ABC bijvoorbeeld. Als POH-ggz heb je misschien af en toe behoeften aan intervisie met je collega's onder begeleiding van een ervaren cognitieve gedragstherapeut en supervisor.
 
Dinamocoaching biedt per 01 september 2021 supervisie aan coach en sociaal therapeuten in opleiding, en m.i.v. 01 april ’21 intervisie aan groepen POH-ggz.

Ben je in opleiding tot sociaal therapeut, POH -ggz of coach?  

Dan kun je bij mij terecht voor supervisie. Ik deel mijn kennis en ervaring op het gebied van cognitieve gedragstherapie, psychodynamische therapie en sociaal therapie. En help je om de benodigde vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Onder andere via casusbesprekingen, filmopnames en rollenspellen.

Wat kan je van mij verwachten?

We gaan samen ingewikkelde problemen behapbaar maken. Naast casuïstiek bespreken waarin je vastloopt, kijken we ook naar wat er al goed gaat. Daarbij maken we  gebruik van praktijktoetsen die de VGCt ontwikkelde. Hiermee volgen we je ontwikkeling en spitsen we de supervisie toe op je behoeftes.

Mijn studenten (16 jaar loopbaan als Hogeschool docent en supervisor) en cliënten typeren mijn begeleiding onder andere als volgt:

  • Ervaren vertrouwenspersoon, waarmee je je twijfels en strubbelingen op een veilige en steunende manier kunt bespreken.
  • Doortastende vragen en heldere feedback.
  • Goede inschatting van wat ik op dit moment nodig heb.
  • Gestructureerde werkwijze.
  • Goede helikopterview op diverse behandelsituaties.
  • Inspirerend, enthousiasmerend en stimulerend.
  • Goed op de hoogte van veranderingen en nieuws op het gebied van social therapeut, POH-ggz en cognitieve gedragstherapeut.

Heb je interesse in supervisie of  intervisie bij mij?

Mijn praktijk en lesruimte is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft goede parkeermogelijkheden. Ik zit midden in het centrum van Rotterdam.

  • In 10 sessies van 2 x 45 minuten gaan we samen aan de slag.
  • Vooraf stellen we einddoelen op, die we tussentijds en na afloop evalueren.
  • Je investering is 85 euro per 45 minuten.

Benieuwd naar mijn aanpak?

Vind je het lastig om een keuze te maken bij wie jij supervisie wilt volgen? Of ben je benieuwd naar hoe anderen bij mij een traject hebben ervaren? Lees hier wat anderen daarover zeggen.

Stuur ons een bericht