Kindercoaching Rotterdam

Kindercoach
Oudercoach Rotterdam

csm_kinderen-middelbare-vo-pesten-1000x380_aa11f1e497Als ouder kunt u met uw kind bij mij terecht voor oudercoaching, therapie en training. U krijgt tools aangereikt om u kind thuis beter te begeleiden. Uw kind kan bij mij terecht  voor coaching bij negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, motivatieprobleem, verliesverwerking, concentratieverlies en bij het maken van de juiste schoolkeuze voor uw kind(eren). U krijgt  handvatten om met het "lastige" gedrag van uw kind/puber om te gaan. Ik bied u hulp en steun bij de opvoeding.

Systeemcoach

jebus-family1Opvoedingsproblemen worden in de eerste plaats vaak door ouders ervaren. Doordat uw kind niet meer te corrigeren lijkt, kunt zich een gevoel van controleverlies ervaren, zich angstig voelen over de ontwikkeling van uw kind en u afvragen of het op school wel goed gaat en of uw kind voldoende aansluiting vindt. U kunt zich ook afvragen hoeveel discipline en controle nodig is en hoeveel vrijheid uw kind moet krijgen. Uw Kind daarentegen kan druk ervaren vanuit de ouders, waardoor het steeds moeilijker wordt het gewenste gedrag te vertonen. Ik onderzoek samen met u, het kind en soms ook met de school van uw kind, wat het kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Soms wordt er andere gezinsleden bij de coaching betrokken om de eventuele disfunctionele interactiepatronen te helpen doorbreken.

Wat kunt u van mij verwachten?

mindfull-kindsAls moeder van twee kinderen begrijp ik hoe goed het voelt als iemand naar je luistert en je handvatten aanreikt om  opvoedingsproblemen, waar wij ouders allemaal soms mee te maken hebben, beter aan te kunnen.

Iemand die je kan doen geloven dat je het al goed doet en het nog beter kan door je ouderschap kwaliteiten beter te helpen inzien en inzetten.

Wat voor probleem u ook ondervindt bij de opvoeding van uw kind, ik zorg voor:

  • een goed en veilig coachingsklimaat waarbij u alles bespreekbaar kunt maken
  • u helpen uw  kwaliteiten te ontdekken en die in te zetten
  • u vaardigheden leren om uw eigen opvoedingsstijl te verbeteren
  • u meer voeldoening leren halen uit de opvoeding
  • u helpen beter te communiceren met uw kind 

Observatie thuis, in de klas en gesprekken met  leerkracht en interne begeleider, maken deel uit van het kindercoachingstraject.

 Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Klaar om meer te ontdekken?

dsc_3783

Bel vandaag nog op voor een kennismakingsgesprek

T. 06 3870 1670 of

Vul het contactformulier in 
mailen kan naar:

Info@dinamocoaching.nl

dinamo67@gmail.com