Ons team

Wie zijn wij?

“We geven jou een zetje in de goede richting, zodat je verder kunt”.

We hebben een cultuur sensitieve en laagdrempelige benadering in verschillende talen.

Mijn naam is Dina Monteiro, eigenaar van Dinamocoaching en Praktijk-dinamo.

Ik ben een erkende cognitieve gedragstherapeut (lid van VGCt-Vereniging van  Gedrags-en Cognitieve Therapeuten), de Landelijke Vereniging van Psychosociaal Werkenden (LVPW), het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ),  de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), gediplomeerde kindercoach (aan de Academy voor Psychodynamica), Emotionally Focussed Couple Therapist (EFT)  en opleider (met didactische aantekening van Universiteit van Utrecht en CRKBO registratie- btw vrij).

Na het behalen van mijn master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam  in 2000, ben ik gaan werken bij de Hogeschool Rotterdam als: docente (sociologie & psychologie),  studentenadviseur en coördinator instroom. Daarvoor heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als leidinggevend, coach, trainer en beleidsadviseur.

Na mijn specialisatie in cognitieve gedragstherapie (VGCt) heb ik de opleiding Emotionally Focussed Therapy voor couples (EFT) gevolgd, zodat ik mijn cliënten een integratieve (cognitie en emotie) en de meeste effectieve vormen van therapie kan bieden.

Sinds 2016 ben ik eigenaar van Dinamocoaching en heb als opdrachtgevers o.a.,  de Rijnmond Dokters en de Forta Opleidingen.

Lees hier verder over mij

Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak.

Anderen door een moeilijke levensfase heen helpen, ze helpen groeien en zich ontwikkelen is mijn passie en tevens mijn kernkwaliteit.

Lees HIER verder hoe cliënten over Dinamocoaching denken.

Ik maak jouw probleem overzichtelijk en zoek samen met jou naar een passende oplossing.

Mijn naam is Dinora Moreno-dos Santos

  1. Ik ben op de Kaapverdische Eilanden geboren, maar al vrij jong naar Nederland gekomen,  waar ik in Rotterdam ben opgegroeid. Ik ben gelukkig als het goed met mij gaat en mijn naasten, als de zon schijnt, als ik muziek luister, als ik me vrij voel.

In  1997 studeerde ik af aan de  Hogeschool Rotterdam  en heb een Bachelors  in social work  en verschillende post HBO cursussen en trainingen gedaan. In december begin ik met de opleiding tot cognitieve therapeutisch werker.

Ik ben sinds mijn afstuderen werkzaam binnen de jeugdhulpverlening. Ik ben bij de stichting kwaliteit jeugd (SKJ) geregistreerd en werk volgens de richtlijn van de stichting. Sinds 2016 geef ik intervisie en neem deel aan diverse overleggen die gerelateerd zijn aan de verbetering van de  jeugdhulpverlening.

Mijn kracht is dat ik naast de mensen ga staan en hierbij oog blijf houden voor de persoonlijke situaties en voor zover mogelijk, mee probeer te bewegen met de fase waarin iemand zich bevind.

Ik ga voor Dinamocoaching aan de slag als kinder-, jongerencoach (8-17 jaar) en gezinnen met opvoedingsproblemen ondersteunen. Ik help u eventueel ook met PGB aanvraag).

Klik hier voor uitgebreid aanbod voor jongeren

Voor het maken van een afspraak stuur een mail naar: info@dinamocoaching.nl  of vul het contactformulier op de site

GZ-psycholoog

We werken verder samen met een Big-geregistreerd GZ psycholoog i.o tot klinisch psycholoog. Bij die kun je terecht voor de behandeling van persoonlijkheidsstoornis (schematherapie zowel individueel als in groep).

Aanmelden voor schematherapie?

Onze visie op jeugdhulpverlening

Wij vinden het belangrijk om te werken aan de onderlinge betrekking, het ondersteunen en versterken van de zelfstandigheid, het verbeteren van relatie ouder/kind, het verhogen van zelfredzaamheid van jongeren en het ondersteunen van gezin bij opvoedingsproblematiek en daar waar mogelijk op te treden als mediator.

Onze begeleiding is erop gericht om jongeren inzicht te geven in de factoren die hun problemen in stand houden.

We geven ze handvatten zodat zij na onze begeleiding zelfstandig aan de slag kunnen met het doorbreken van negatieve patronen.

Zowel in het centrum van Rotterdam (Westblaak) als in Rotterdam Prinsenland, geven wij trainingen, therapie en coaching aan jongeren, studenten en volwassenen.