Over Dinamocoaching

Over Dinamocoaching

Of het nu gaat om burn out klachten, prestatiedruk, depressie, angstklachten, gebrek aan motivatie, negatief zelfbeeld, aanpassingsmoeilijkheden, slaapprobleem, partner relatie probleem, angst of verdriet,  ik begeleid je bij het herstel van balans tussen: inspannen en ontspannen, studie, werk en privé.

Wie ben ik als persoon?

Mijn naam is Dina Monteiro, de vrouw achter DinamoCoaching. Ik ben Cognitieve Gedrags- en Schematherapeut i.o., gediplomeerde kinder- Jongeren-, gezinscoach, en trainer. Ik ben 15 jaar Hogeschool docent sociologie en psychologie geweest. Daarnaast  heb ik meer dan 20 jaar ervaring met het coachen, begeleiden en trainen van studenten en youg professionals bij hun persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2015 ben ik eigenaar van Dinamocoaching en werk ik bij de Forta Groep. Ik behandel jongeren en volwassenen met psycho-sociale problemen, zoals: faalangst, depressie, angststoornissen, paniek aanval, negatief zelfbeeld en burn-out en stressklachten.  

Wie ben ik als Coach en Therapeut?

Een therapeut in hart en nieren: anderen helpen het leven aangenamer te vinden is mijn passie en mijn kernkwaliteit

Betrokken: ik luister echt naar jouw verhaal en maak wat jou belemmert overzichtelijk en help jou die op te lossen

Authentiek: what you see is what you get. Ik zorg ervoor dat je je thuis voelt bij mij en dat je alles bespreekbaar kunt maken, zonder oordeel

Begripvol: bij mij mag je zijn wie je bent en niets menselijks is mij vreemd

Leergierig: leren is voor mij een oneindig proces. Ik ben daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor kan ik jou volgens de meeste effectieve methode behandelen.

Waar sta ik voor?

Ik sta voor specialistische, deskundige begeleiding. Je weet precies wat de behandeling voorstelt, hoe lang het duurt en welke resultaten je kunt verwachten. Ik hanteer geen wachtlijst. Dat betekent dat je binnen een week na aanmelding kunt starten met de therapie of coaching.

Cliënten vinden mij deskundig, verfrissend en energiek.
In mijn behandelingen staan autonomie, openheid, vertrouwen, positiviteit en doelgerichtheid centraal.

CV

Bel vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek  

of  Vul het contactformulier in of bel 06 3870 1670
e-mailen kan ook: info@dinamocoaching.nl en dinamo67@gmail.com

dsc_3758

Wij zijn aangesloten bij

  • ADIONA: Expertisenetwerk Kindercoaches
  • VGCT: Beroepsvereniging voor Cognitieve  Gedragstherapeuten VGCT-302843i.o.

Praktijk gegevens

KvK-nummer: 66319110 BTW nummer: 153605674B01 REKENINGNR: NL79 ABNA: 0610.9234.71