Tarieven

Kosten en vergoedingen

Bedrijfstarief  165 euro per uur (inclusief  btw).

ZOOM of Skype gesprekken zijn 75 euro per uur

Betaling: direct afrekenen of voorafgaand aan de sessie overschrijven op de rekening van dinamocoaching: NL79 ABNA0610923471. Je ontvangt altijd een betalingsbewijs. 

Gelieve 24 uur van tevoren contact op te nemen, mocht je verhinderd zijn. Bij te laat afmelden of niet verschijnen wordt 80 euro in rekening gebracht.

VERGOEDING

Particulieren kunnen op verscheidene manieren hun kosten voor een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen, als je zzp-er bent of een bedrijf hebt kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten.

Via je werkgever/ sociaal plan
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Tevens kan een coachingstraject deel uitmaken van de beëindigingsvergoeding in een sociaal plan. sociaal plan 

Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

VPGB
Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholings - coachingskosten aftrekken. 

 

Via de ziektekosten
Ik adviser je de mogelijkheden voor vergoeding van coaching en cognitieve gedragstherapie, vanuit aanvullende verzekering,  na te gaan bij je ziektekostenverzekeraar.

Ik ben gegeristreerd bij De CPION /SNRO. Registratienummer: 158542-154900. Gebruik dit bij je declaratie.

Ik heb zelf geen contract met zorgverzekeraars. Lees hier waarom veel psychologen of therapeuten zonder contracten werken.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. 

Contact

Klaar om meer te ontdekken?

Bel vandaag nog op voor een kennismakingsgesprek

T. 06 3870 1670!   of

Vul het contactformulier in

of

e-mail: info@dinamocoaching 

Rekeningnummer: NL79ABNA 06109234 71

BTW: nummer: 153605674B01