Werkwijze

Werkwijze

In mijn praktijk help ik Jonge(volwassenen) en kinderen die willen leren om sociaal vaardiger  en emotioneel sterker te worden. Ouders kunnen bij mij terecht voor  opvoedingsvraag en mindful ouderschap  en als ze  het opvoedingsklimaat thuis willen verbeteren.

Jonge(volwassenen)

Mijn aanpak is erop gericht  je snel inzicht te helpen verkrijgen in wat jou belemmert om je doelen te verwezenlijken en die aan te pakken.  Je leert je problemen te vertalen in te leren vaardigheden die jou zullen helpen om je huidige en  toekomstige problemen te boven te komen.

Kinderen

Door visualisaties leren kinderen creatief te zijn met hun geest en mentaal tot rust te komen zonder de vele prikkels van buitenaf. Door gesprekken, oefeningen, bewegen, tekenen met kinderen leren kinderen hun eigen kracht te ontdekken.

Ik brengt het interactiepatroon tussen uw kind en zijn sociale omgeving in kaart en richt de begeleiding op het verbeteren van het probleemgedrag door uw kind onder andere vaardigheden bij zichzelf te helpen ontdekken of hen vaardigheden te leren die het in staat stellen om beter te functioneren.

Wat kun je van mij verwachten?

  • deskundige begeleiding
  • betrokkenheid en empathie
  • zorgevuldigheid en discretie
  • respect en onvoorwaardelijke acceptatie
  • hulp bij doelgericht denken en handeling
  • Ik inspireer je, motiveer je en soms confronteer je

Klaar om meer te ontdekken?

Bel vandaag nog op voor een kennismakingsgesprek

T. 06 3870 1670 of

Vul het contactformulier in 
mailen kan naar:

Info@dinamocoaching.nl

dinamo67@gmail.com

fotosite