Wie ben ik?

De vrouw achter Dinamocoaching

Mijn naam is: Dina Monteiro

Professional: cognitieve gedragstherapeut (VGCt i.o. , kinder- en jongerencoach/ HBO docente sociologie en psychologie met meer dan 22 jaar ervaring in het coachen en trainen van individuen en groepen.

Sinds 2016 ben ik eigenaar van Dinamocoaching.  

Ik behandel jongeren en volwassenen met psycho-sociale problemen, zoals: relationele problemen, angstklachten, depressie, negatief zelfbeeld, burn-out en andere stressgerelateerde klachten.  

Naast mijn eigen praktijk werk ik voor verschillende opdrachtgevers in de  zorg en in het onderwijs als coach, trainen, adviseur en therapeut.

Persoon: Cliënten vinden mij empathisch, confronterend en doelgericht. Ik  heb passie voor mijn vak en beschik over recente kennis van de ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak. Niets menselijks acht ik mij vreemd.

Wie ben ik als Coach en Therapeut?

Een therapeut in hart en nieren: anderen helpen het leven aangenamer te vinden is mijn passie en mijn kernkwaliteit

Betrokken: ik luister echt naar jouw verhaal en maak wat jou belemmert overzichtelijk en help jou die op te lossen

Authentiek: what you see is what you get. Ik zorg ervoor dat je je thuis voelt bij mij en dat je alles bespreekbaar kunt maken, zonder oordeel

Begripvol: bij mij mag je zijn wie je bent en niets menselijks is mij vreemd

Leergierig: leren is voor mij een oneindig proces. Ik ben daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor kan ik jou volgens de meeste effectieve methode behandelen.

Waar sta ik voor?

Ik sta voor specialistische, deskundige begeleiding. Je weet precies wat de behandeling voorstelt, hoe lang het duurt en welke resultaten je kunt verwachten. Ik hanteer geen wachtlijst. Dat betekent dat je binnen een week na aanmelding kunt starten met de therapie of coaching.

Bel vandaag nog voor een kennismakingsgesprek  

of  Vul het contactformulier in of bel 06 3870 1670
e-mailen kan ook: info@dinamocoaching.nl