Wie ben ik?

De vrouw achter Dinamocoaching

Mijn naam is Dina Monteiro, eigenaar van Dinamocoaching - Praktijk voor:

BURN OUT BEHANDELING

FAALANGST & SOCIALE FOBIE BEHANDELING

STUDENTENCOACHING

VERLIESVERWERKING

INTERCULTURELE RELATIE THERAPIE 

Ik ben cognitieve gedragstherapeut & schematherapeut ( i.o.), gediplomeerde Coach (aan de Academy voor Psychodynamica) en geregistreerde docent (met didactische aantekening van Universiteit van Utrecht en CRKBO logo).

Na het behalen van mijn master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam- EUR in 2000, ben ik gaan werken bij de Hogeschool Rotterdam als: docente (sociologie, psychologie, gespreksvaardigheid), scriptiebegeleider en studieloopbaan coach.

Daarvoor heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als coach, trainer en beleidsadviseur.

Sinds 2015 ben ik eigenaar van Dinamocoaching.

Dinamocoaching is gespecialiseerd in de behandeling van: sociale angst/fobie, faalangst, negatief zelfbeeld, stressklachten en interraciale/interculturele relatieproblemen.

Wie ben ik als persoon?

Ik ben empathisch, confronterend, doelgericht, rustig en evenwichtig. Ik heb passie voor mijn vak en beschik over kennis uit de meeste recente ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak.

Wie ben ik als coach en therapeut?

Betrokken: ik luister echt naar uw verhaal en maak wat u belemmert overzichtelijk en help u die op te lossen. Bij mij leert u vaardigheden die u zullen helpen de huidige en de toekomstige problemen effectief aan te pakken.

Empathisch: ik zorg ervoor dat u zich thuis voelt bij mij en dat u alles bespreekbaar kunt maken, zonder oordeel.

Begripvol: bij mij mag u zijn wie u bent en niets menselijks is mij vreemd.

Leergierig: leren is voor mij een oneindig proces. Ik ben daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor kan ik u volgens de meeste effectieve methode begeleiden en coachen.

Mijn aanpak
Centraal in mijn aanpak staan uw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Verder ben ik een kind van gastarbeiders die alles voor hun kinderen over hadden. Daarom de drijfveer om anderen te helpen het beste uit  zichzelf te halen.