Wie ben ik?

Wie ben ik?

“We geven jou een zetje in de goede richting, zodat je verder kunt"

Mijn naam is Dina Monteiro, eigenaar van Dinamocoaching.

Ik ben een erkende cognitieve gedragstherapeu(lid van VGCt-Vereniging van  Gedrags-en Cognitieve Therapeuten), gediplomeerde coach (aan de Academy voor Psychodynamica) en trainer (met didactische aantekening van Universiteit van Utrecht en CRKBO registratie- btw vrij). 

Na het behalen van mijn master aan de EUR in 2000, ben ik gaan werken bij de Hogeschool Rotterdam als: docente (sociologie, psychologie, gespreksvaardigheid),  studentenadviseur en coördinator instroom. Daarvoor heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als leidinggevend, coach, trainer en beleidsadviseur.

Sinds 2016 ben ik eigenaar van Dinamocoaching en werk voor verschillende organisaties in de zorg en in het onderwijs.

Mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen staan centraal in mijn aanpak.

Anderen door een moeilijke levensfase heen helpen, ze helpen groeien en zich ontwikkelen is mijn passie en tevens mijn kernkwaliteit.

Lees HIER verder hoe cliënten over Dinamocoaching denken 

Ik maak jouw probleem overzichtelijk en zoek samen met jou naar een passende oplossing. 

MEER OVER ONS AANBOD

Vacature ZZP’er

Heb je ervaring met wijkteams en jeugdzorg?

Ben je SKJ-geregistreerd of heb je een BIG - registratie als orthopedagoog?

Lijkt werken bij Dinamocoaching jou wel wat?

Neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend kennis te maken met ons. 

Misschien hebben wij wel een hele leuke  klus voor jou en ben jij precies die persoon die wij zoeken! 

Mail naar: info@dinamocoaching.nl

Zowel in het centrum van Rotterdam (Westblaak) als in Rotterdam Prinsenland, geven wij trainingen, therapie en coaching aan jongeren, studenten en volwassenen.